Bekijk alle mogelijkheden

MOOI met Sarah biedt diverse behandelingen die jou weer helemaal als nieuw doen voelen. Laat jezelf lekker verwennen door een van de onderstaande behandelingen. Heb je vragen? Neem dan contact op via de onderstaande knop.

Bekijk alle mogelijkheden

MOOI met Sarah biedt diverse behandelingen die jou weer helemaal als nieuw doen voelen. Laat jezelf lekker verwennen door een van de onderstaande behandelingen. Heb je vragen? Neem dan contact op via de onderstaande knop.

GUN JEZELF EEN MOMENT VAN ONTSPANNING

Mijn aanbod

Schoonheidssalon MOOI met Sarah te Groningen - Schoonheidsspecialiste Sarah

Gezichtsbehandeling

– Tiener gezichtsbehandeling
РMini gezichtsbehandeling
– Basis gezichtsbehandeling
– Regulair gezichtsbehandeling
– Luxe gezichtsbehandeling
– Anti-age gezichtsbehandeling
En nog veel meer!
 
Schoonheidsspecialiste Groningen - holistische schoonheidsspecialiste - schoonheidsbehandelingen in Groningen

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is te boeken in verschillende lengtes. Je kunt kiezen voor een massage van 30 minuten, 45 minuten, 60 minuten en 90 minuten. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Gezichtsbehandeling in Groningen - Schoonheidsspecialiste Groningen - holistische schoonheidsspecialiste - schoonheidsbehandelingen in Groningen

Heren

MOOI met Sarah is er ook voor de heren. Ben jij toe aan een fijne gezichtsmassage of zou je graag je rug, schouders, borst of oksels geharst willen hebben? Dan kan dat! Klink op de onderstaande knop voor alle informatie.

Wenkbrauwen epileren, harsen en verven doe je bij MOOI met Sarah - Schoonheidsspecialiste Groningen

Epileren, harsen en wenkbrauwen

Lees op deze pagina alle mogelijkheden rondom het verven van de wenkbrauwen en wimpers en over het harsen, epileren van de wenkbrauwen, oksels en andere gezichtsbeharing.

Stiltebehandeling

Kan jij beter tot rust komen door je te wanen in volledige stilte? Ook dat kan! Je kunt er ten alle tijden voor kiezen om je behandeling in volledige stilte te laten uitvoeren. Dit kan je aangeven bij “opmerkingen” zodra je jouw afspraak maakt. Kom je dan gezellig bij mij langs? Dan ontvang ik je uiteraard eerst en wanneer de behandeling daadwerkelijk start zullen we in stilte verder gaan met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Op deze wijze kan jij volledig ontspannen en tot rust komen.

Contactgegevens

Sarah van der Lee
Hortensialaan 26a
9713 KN, Groningen

Tel: 06 45149886
Mail: info@mooimetsarah.nl
KvK: 77370546

Copyrights 2023 © MOOI met Sarah